JAKOVA CONSTRUCTION

NdËrtojmË shtËpi, ndËrtojmË stil jetese

Kompania Jakova Construction

Kompania Jakova Construction ka filluar ndërtimin e Kompleksit banesor "Tiara" që është afër stadiumit të qytetit në Gjakovë. Ndërtimi i ketij kompleksi bëhet brenda standardeve më të larta të ndërtimit në vend, ku ofrojmë planimetri fleksibile, ndërtim të qëndrueshëm dhe modern, hapësira banimi të sigurta dhe komode për një jetë cilësore dhe të rehatshme për klientat tanë!


Ky kompleks është vazhdimësi e ndërtesave tjera në këtë pjesë të qytetit, por ajo që e bën më të veçantë këtë kompleks është përdorimi i materialeve më të avancuara dhe moderne si dhe fleksibiliteti më i madhë në planimetri. Kompleksi "Tiara" do të këtë etazhitet Bodrum + Përdhesë + 6 Kate + Kulmin e shfrytëzueshëm.

Kompleksi TIARA
Kompleksi ORHIDEA
Kompleksi Fidani&Jakova