ORHIDEA

Kompleksi Afarist - Banesor

Kompania Jakova Construction

Kompania Jakova Construction ka ndërtuar Kompleksin banesor "Orhidea" që është afër stadiumit të qytetit në Gjakovë. Ndërtimi i ketij kompleksi është brenda standardeve më të larta të ndërtimit në vend.


Ky kompleks është vazhdimësi e ndërtesave tjera në këtë pjesë të qytetit, por ajo që e bënë më të veçantë këtë kompleks është përdorimi i materialeve më të avancuara dhe moderne si dhe fleksibiliteti më i madhë në planimetri. Kompleksi "Orhidea" do te kete etazhitet Bodrum + Perdhese + 6 Kate + Kulmin e shfrytezueshem.

TipologjitË e banesave

A
B
C
C2
D
A+B
Penthouse A
Penthouse B
Broshura