MirËsevini

Jakova Construction është e angazhuar për të krijuar pozicionin e saj udhëheqës në industrinë e ndërtimit duke tejkaluar pritjet e klientëve tanë, inkurajuar përsosmëri personale me punën e dobishme dhe të shquar. Praktikuar integritetin duke përqafuar parimet e ndershmërisë, drejtësisë, dhe përsosmërisë

Ndërtimi është një front i rëndësishëm për të forcuar një vend të begatë dhe për të krijuar baza për jetën e lumtur të njerëzve.

TIARA

Kompleksi Afarist-Banesor

Vizito

ORHIDEA

Kompleksi Afarist-Banesor

Vizito

Fidani & Jakova

Kompleksi Afarist-Banesor

vizito

Kompleksi TIARA

Kompania Jakova Construction ka filluar ndërtimin e Kompleksit banesor "Tiara" që është afër stadiumit të qytetit në Gjakovë. Ndërtimi i ketij kompleksi bëhet brenda standardeve më të larta të ndërtimit në vend, ku ofrojmë planimetri fleksibile, ndërtim të qëndrueshëm dhe modern, hapësira banimi të sigurta dhe komode për një jetë cilësore dhe të rehatshme për klientat tanë!

TipologjitË e banesave

 • Tipologjia A

  Sipërfaqe: 87.09 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 2 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 1 Ballkon.


 • Tipologjia b

  Sipërfaqe: 116.38 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 3 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 2 Ballkon, 1 Depo.


 • Tipologjia C

  Sipërfaqe: 141.65 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 3 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 2 Ballkone, 1 Depo.


 • Tipologjia D

  Sipërfaqe: 98.30 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 2 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 1 Ballkon, 1 Depo.


 • Tipologjia A me TerasË

  Sipërfaqe: 87.09 m2
  Terasa: 75.98 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 2 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 1 Ballkon.


 • Tipologjia B me TerasË

  Sipërfaqe: 108.64 m2
  Terasa: 92.14 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 3 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 1 Ballkon, 1 Depo.


 • Tipologjia C me TerasË

  Sipërfaqe: 133.82 m2
  Terasa: 89.43 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 3 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 1 Ballkon, 1 Depo.


 • Tipologjia D me TerasË

  Sipërfaqe: 90 m2
  Terasa: 85.12 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 2 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 1 Banjo, 1 WC, 1 Depo.


 • penthouse tip b

  Sipërfaqe: 159.93 m2
  Terasa: 89.29 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 4 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 2 Banjo, 1 Depo.


 • penthouse tip a

  Sipërfaqe: 145.59 m2
  Terasa: 80.83 m2
  Organizimi i hapësirave:
  1 Dhomë dite, 4 Dhomë gjumi, 1 Kuzhinë + Tryezari, 2 Banjo, 1 WC, 1 Depo.


PËR MË SHUMË shkarko broshuren